Download PDF by Kim Sindberg: Anfordringsgaranti og Standby Remburs: – en introduktion

By Kim Sindberg

ISBN-10: 8771145486

ISBN-13: 9788771145489

Om exchange Finance Serien

Trade Finance Serien er en række bøger, der alle har det formål, at provide et hurtigt og permit overblik over forskellige emner inden for exchange Finance. Bøgerne er korte og permit læselige, males alligevel nuancerede og balancerede. Forfatteren er professionel inden for alternate Finance området.

Trade Finance Serien er skrevet til importører, eksportører, banker, transportfirmaer og forsikringsselskaber samt til uddannelsesinstitutioner og studerende hvor exchange Finance emner er en del af pensum.

Show description

Read Online or Download Anfordringsgaranti og Standby Remburs: – en introduktion (Danish Edition) PDF

Best danish ebooks books

Download e-book for kindle: Stenvenderne (Danish Edition) by Ina Ravnkilde

"Stenvenderne" er et roman om loyalitet, om et bevægende møde mellem to mennesker i deres sensommer. Gensynet med fortidens uløste gåder, de tilfældige møder, som udløser begivenheder, ingen kunne have forudset, giver romanen spænding. Beskrivelserne af naturen og dyrelivet er en oplevelse i sig selv.

Download PDF by Palle Nielsen: Sømandshistorier: Livet til søs (Danish Edition)

Bogen er en beretning om en 10-årig forældreløs dreng, der kommer i pleje ved en skipperfamilie på Thurø, og en beretning om, hvordan han klarer sig i livet. Bogen indeholder en del sømandshistorier, der blev fortalt på de mange danske skibe i slutningen af sidste århundrede samt sande fortælinger, mindre sande, sjove og nogle der er opdigtede.

Gunnar Bomann's TAL OG ALGEBRA med historisk tilgang: Bog 2 Tal og algebra PDF

Der har efterhånden udviklet sig en culture for, at lærebøger i matematik indfletter lidt spredte bemærkninger af matematikhistorisk karakter, specielt om fremtrædende matematikere. Andre matematikbøger er hire historiske. I relation hertil udgør de tre bøger i serien TAL OG ALGEBRA med historisk tilgang en nyskabelse: Tallenes og algebraens historiske udvikling behandles sammenhængende, ikke for denne udviklings egen skyld, males med henblik på at supply læseren indsigt i specielt algebraens idégrundlag på en helt anden måde, finish det er muligt ved en »tidløs fremstilling«.

Download e-book for iPad: Et liv som Hee-man (Danish Edition) by Lars Hee

"Et liv som Hee-man" er en hudløst ærlig beretning om en enkelt mands personlige udvikling gennem 50 år. Det er en spændende rejse præget af en utrættelig kamp mod den danske jantelov, mod familiens arv og sig selv. Det er et karrieremæssigt eventyr, der tager sin begyndelse i 1978 hos det prestigefyldte BMW i England og slutter i 1990 midt i en hektisk kamp om den mest magtfulde place i Toyota Danmark.

Extra resources for Anfordringsgaranti og Standby Remburs: – en introduktion (Danish Edition)

Sample text

Download PDF sample

Anfordringsgaranti og Standby Remburs: – en introduktion (Danish Edition) by Kim Sindberg


by Joseph
4.0

Rated 4.47 of 5 – based on 3 votes